איך מתמודדים עם משבר של בדידות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

24/08/2016 | 15:16 | מאת: סיגל

שלום לך עירית. בשנה האחרונה אני חשה בדידות מבחינה חברתית.אני לא יוצאת לבלות,כל הזמן יושבת בבית,תחושה של משבר נפשי.מה ניתן לעשות כדי להתמודד עם משבר של בדידות? זה קרה לי אחרי פרידה קשה מבן זוג.

סיגל שלום, אני מבינה שחווית משבר בעיקבות פרידה זה טבעי שפרידה עושה לנו רע וגם תחושת בדידות. במה שאת כותבת יש רמז לפיתרון, את כותבת שאת ללא יוצאת לא מבלה וזה כמובן לא עוזר לצאת מתחושת הבדידות, אני לא יודעת האם את עובדת והאם את גרה לבד, אין ספק שאת צריכה לחזור לחיים שיש בהם דברים שחשובים לך ועשויים היות מהנים ותורמים לתחושת משמעות, מאד כדאי לצאת עם חברה, או להירשם לחוג שמעניין אותך ולעשות ספורט, לתכנן סדר יום כך שתיהיה עסוקה. בנוסף את יכולה לקרא את הספר בוחרים להרגיש טוב ולעשות את התירגול שהוא ממליץ בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש