התפרצויות זעם של בעל

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

07/02/2016 | 12:17 | מאת: ענת

בעלי כבן 60 סובל מסכרת 2, מטופל בכדורים, לאחרונה כלל לא מאוזן, אצלו: או גבוה מאד או נמוך מאד. שאלתי: האם זה משפיע על מערכת העצבים? לאחרונה הוא בלתי נסבל: נוטה להתפרצויות זעם על לא כלום ואחר מתחרט. אני מדברת בשיא העדינות ובקביל פתאום מתפרץ. לא זכור לי מתי חייך אלי? מתי מחייך? תמיד מתהלך עם פנים קודרות, ואין לו סיבה על כך. זה כבר בלתי נסבל, גופי ונפשי אינם יכולים יותר להכיל זאת. מעבר לזה. הוא אוהב לעזור בבית, אבא וסבא נפלא. אמרתי לו שילך לייעוץ ולקבל שיחות וטיפול תרופתי - מסרב. אני לי כוח ויכולת לעזבו גם מכוח ההרגל, גם הילדים ישברו וגם מבחינה כלכלית לא מסוגלת. איני יודעת מה לעשות? האם השינויים הדרסטיים ברמת הסוכר משפיע על העצבים??? תודה על העזרה.

ענת שלום, כדאי לדבר עם רופא המישפחה שיתן לו טיפול תרופתי, זאת האופציה שנראית לי יעילה מאחר והוא לא רוצה ללכת לייעוץ, תרופה מתאימה עשויה לעזור ולמתן את ההתפרצויות שלו. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש