אובדן כואב של חברה קרובה ואדם קרוב

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

06/02/2016 | 11:16 | מאת: רינת

שבת שלום. לפני חודשיים עברתי אובדן קשה בעקבות חברה מאוד טובה שלי שנפטרה מדום לב.והיום נפטר עוד אדם קרוב שהיה כמו אבא שני שלי.בעקבות האובדן של חברתי היקרה אני עברתי משבר נפשי והתאוששתי.אבל עכשיו בגלל האובדן של הבחור שהיה ממש כמו אבא שלי אני מרגישה שאני מתחילה להיכנס למשבר,ואני לא רוצה לעבור עוד פעם משבר.אני אשמח עם תייעצי לי כעזרה עצמית בלי ללכת לטיפול נפשי כרגע איך אני יכולה למרות המקרים הקשים האלה לשמור על חשיבה חיובית ומצב רוח טוב.איך להתמודד הפעם שלא יהיה לי משבר קשה מה שהיה לי,למרות שזה עצוב וקשה.אני מודה לך על המענה.

רינת שלום, את מתמודדת עם משבר נוסף תוך זמן קצר וזה בודאי מאד קשה וכואב, תני לעצמך זמן להתאבל זה נורמלי להרגיש עצובה וכואבת ולא צריך להילחם בזה. תנסי לזכור את החוויות המשותפות אולי אפילו לכתוב משהו לאדם שנפטר, ברור שזה לא יגיע אליו אבל עשוי לעזור לך, גם לא להסתגר להמשיך בשגרה. מקווה שתתגברי על האבל זה לוקח זמן וזה טבעי שכך. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש