בכי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/10/2015 | 07:42 | מאת: רעות

אני נמצאת במקום בו אני צריכה להראות "בגרות". אני חושבת שאני בוגרת, עמדתי בהרבה סיטואציות לא קלות, בכבוד ובהצלחה. אני אחראית ורצינית, אולם אני רגישה והדמעות עולות לי מהר מידי, תחושת החנק בגרון... ומתוך שכך אני נתפסת כ"לא בוגרת" איך אני יכולה לעצור את הדמעות, למנוע את יציאתן ? איך אני יכולה לגרום להם לחשוב שלמרות שאני רגישה, זה לא אומר שאינני בוגרת ?

רעות שלום אני מבינה את חוסר הנעימות כאשר הדמעות עולות, מצד שני לרגישות שלך יש גם הרבה מעלות, אם תקבלי את עצמך עם הרגישות הזאת וזה מה שתשדרי ויראו שאת בוגרת ואחראית אז יהיה לך יותר קל. להרבה אנשים יש רגישויות, יש כאלה שדומעים ויש שמסמיקים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש