הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

03/08/2015 | 10:55 | מאת: אנונימי

שלום , אני צריך עזרה . חברה שלי אובחנה כמישהי שסובלת מהפרעת אישיות גבולית . אני מנסה להיות שם בשבילה כמה שאפשר אבל מדקה לדקה היא רק הופכת להיות יותר אגרסיבית , תוקפנית , אדישה . זה הגיע לנקודה שלא מעניין אותה שום דבר שאני אומר . היא תמיד במצב רוח להתנהג מגעיל , אין טיפת רגש .. קשה לי נורא ואני לא רוצה לעזוב אותה ולהשאיר אותה להתמודד עם זה לבד . יש איזושהי דרך שאני יכול לעזור לה ? לפחות להפחית את ההתנהגות הזאת ? היא פשוט בשניה התהפכה ואני לא רואה טיפת סימפתיה מהצד שלה במשהו שאני אומר . היא דורשת שאשחרר אבל אני יודע שהיא לא רוצה להישאר בזה לבד . ואני לא מעוניין להשאיר אותה לבד . בבקשה תני לי איזשהו ייעוץ לגרום לה לא להתנהג מגעיל

אנונימי שלום אני מבינה שקשה לך בקשר , האם החברה שלך בטיפול, אם כן אולי אפשר לבקש פגישה משותפת כדי שיעזרו לך ללמוד איך כדאי להתנהג במצבים שונים. באופן כללי חשוב להבין ולתקף את מה שהיא מרגישה אבל גם לשמור על גבולות של מה שלא מקובל עליך, ולפעמים שיש כעס או משהו אחר שקשה לך להכיל, לצאת מהחדר או מהבית ולהגיד שאתה יוצא כדי לתירגע, לא לעשות את זה בכעס לדבר על פסק זמן לכמה דקות כדי להירגע. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש