דולה באיזור הדרום -חרדה מלידה

דיון מתוך פורום  חרדות מהריון ולידה - תמיכה

20/10/2016 | 21:27 | מאת: אור

אני מאוד מפחדת מכל התהליך הריון ולידה ועכשיו בהריון בשבוע 15 עדיין עם הקאות שלא פוסקות ,עד מתי ימשיך? מפחדת מצירים ומכאב לא יודעת לאן לפנות מחפשת דולה שתתמוך בלידה אני מירוחם/דימונה ואני לא מוצאת באזור אשמח לקבל עזרה

27/10/2016 | 11:05 | מאת: ד"ר גבי אייזנברג רומנו

שלום רב חרדה מהריון ומלידה הינה נפוצה ויש אפשרות לטפל בכך. ניתן לפנות למרפאות המתמחות בבריאות הנפש של האישה- שירות כזה קיים בבית חולים איכילוב ובבאר שבע גם קיימת מרפאה "אישה בשלה" השייכת לאוניברסיטת בן גוריון ויכולה להעניק שירות בתחום. לא יודעת להמליץ על דולות באזור הדרום אך אני בטוחה שבמרפאה יוכלו לאבחן את המצב ולהציע תוכנית טיפול והמלצות על אנשי מקצוע. בהצלחה דר' גבי אייזנברג רומנו

מנהל פורום חרדות מהריון ולידה - תמיכה