התמודדות מתישה עם בן 4

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/11/2016 | 06:56 | מאת: חוה קנפו

שלום, מתלבטת לאיזה סוג עזרה לפנות, בן ה 4 שלי ילד מתקשה לקבל לא, מגיב ביללות שהופכות לצרחות "די" שנראות כסוג של מצוקה, לא נותן לגשת אליו יורק וקורא לי חוצפנית, השיא היה לפני כמה ימים היה אצל חבר, כשהגעתי לאסוף אותו התיישב על המדרכה לא רצה להיכנס לרכב, העליתי אותו תוך כדי שמרביץ לי וצועק חוצפנית, זרק עליי חפץ שפגע לי בפנים..וכל זה כשאחיו בן ה 3 יושב ברכב וחוטף ממנו בעיטות...מרגישה במלחמה מהרגע שאוספת מהגן...אשמח לעזרה..תודה.

שלום חווה, נראה שאת מתמודדת עם שני ילדים צמודים בגיל לבדך. האומנם? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות