חרדת נטישה אצל פעוט

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/11/2016 | 22:41 | מאת: תמר

שלום! בני הצעיר בן 2 ו9 חודשים. הוא ילד שמח סה"כ ומאוד מאוד קשור אלי. בחודשיים האחרונים עקב סיבוך רפואי כלשהו הייתי מאושפזת פעמיים תוך זמן קצת. (הבעיה חזרה ונאלצתי שוב להתאשפז..) מאז האשפוז הוא ממש מגיב בחרדה בכל פעם שאני עומדת ללכת. והכי משמעותי זה שתהליך החזרה למעון אחרי החגים ממש קשה.. הוא בוכה כל פעם וגם במשך היום. גם שהוא כבר נירגע הוא ממש עצוב.. ממש כואב לי הלב.. אשמח לעצה.. תודה!

בוקר טוב תמר, אכן קורים אירועים בחיים שאי אפשר למנוע אותם. השאלה היא בעיקר , מה קרה בזמן שהייתה מאושפזת , מי היה איתו? וכמובן יש שאלה של איך מתנהגים לאחר מכן. זהו משבר שהמטרה לעבור אותו עם פגיעה הכי קטנה האפשרית. חשוב שלא תרגישי אשם על מה שאירע. אני מיחס חשיבות רבה להתנהלות של האבא במשפחה .את לא מזכירה אותו . זו שאלה עבורי איך הוא נהג בזמן שהיית מאושפזת. איך נהגו שאר בני המשפחה המורחבת ברגעים הללו, איתך וגם עם הבן. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות