נסיעה לחול בלי תינוק

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/09/2016 | 15:52 | מאת: אמא ל3

שלום. אנחנו הורים לשלושה ילדים, שוקלים לטוס לחול לשבוע עם 2 הגדולים (בני 4 ו- 6) ולהשאיר את התינוק בן החודשיים וחצי עם סבא וסבתא. הסבתא מטפלת בו כמעט מדי יום כך שהיא מוכרת לו . האם הנסיעה יכולה להוות בעיה ? או שעדיף לנסוע עכשיו כל עוד הוא צעיר ואין עדיין חרדת נטישה?

שלום לך, לדעתי , נסיעה עכשו תגרום לחווית נטישה לתינוק. אני מציע שתקחו אותו אתכם , או שאת תשארי ולא תטוסי, או שכל המשפחה לא תטוס. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות