האם הילד נמשך לבנים?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/07/2016 | 23:58 | מאת: גל

שלום, בני בן 8.5 ילד רגיש ומקסים לא מראה ענין בבנות או בבנים לפני מספר ימים פנה אל אביו בשאלה שנראתה מטרידה אותו ושאל למה עומד לו כשהוא רואה בנים ערומים בקיטנה מתלבשים הוא היה מאוד נבוך וביקש מאביו לא לספר לאיש ובעלי הסביר לו שזה נורמלי לגמרי. האם הילד נמשך לגברים? מלבד זה לא ראיתי שום סימן אחר אך גם לא ראיתי אותו מתעניין בבנות אני יודעת שהוא מאוד צעיר אך דווקא בגלל שאינו מבין את המשמעות אני תוהה האם זוהי משיכה מינית..

שלום לך גל, קשה לי לענות , האם זה אומר שהוא נמשך לבנים. אני חושב שבנים לא צריכים להיות ערומים הרבה אחד מול השני וכך גם בנות. כל הנושא המיני אמור להיות בחביון עד לגיל ההתבגרות. אם את דואגת , את יכולה להפנות אותו לטיפול פסיכולוגי. לדעתי , יש אפשרות לקבל את זה כסקרנות מינית ולא כהעדפה מינית. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות