חוסר תיאום בביקורים אצל סבתא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/06/2016 | 08:40 | מאת: ליאורה

בני בן ה-12 מבקר אצל סבתא פעם בשבוע, מיד אחרי בית ספר ועד הערב כשאני אוספת אותו אחרי העבודה. הסידור נהדר ומאוד עוזר, וקורה כבר שנים. לאחרונה גיליתי מהבן שאצל סבתא נהוג לעשות אמבטיה יחד. אני בדילמה כעת כי זה לא משהו שקורה בבית, אלא רק אצלה. אנחנו לא חסודים אצלנו בבית, ומותר למשל להיות בתחתונים, אבל אצל סבתא הם ממש עושים יחד אמבט בעירום מלא. כרגע לא ברור לי מה לעשות. אין לי בעיה עקרונית עם הדבר, אך מרגיש לי קצת מוזר כי הוא בגיל בו אני משוכנעת שכבר התחיל לאונן ומשהו מרגיש לי מוזר בעובדה שהוא חולק אמבטיה עם אשה מבוגרת.

שלום לך ליאורה, אכן את צודקת. בנך לא אמור לעשות אמבטיה עם סבתא ביחד בעירום. אני מציע שתדברי איתה על כך. חשוב שזה יפסק מידית. גם בביתכם, אני ממליץ שלא תלכו בלבוש תחתון. הבנים גם מתגרים מינית מחשיפה כזו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות