התאהבות של ילדה בת כמעט 7

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/04/2016 | 18:10 | מאת: אייל

בתי כמעט בת 7 (עוד חודשיים), ובחודש האחרון מאוהבת בילד בן 7 מכיתתה. בכל יום מספרת לנו על מה היה לה איתו בכיתה, במה שיחקו וכו. היא מדברת עליו מיד כשקמה בבוקר וכמעט בכל הזדמנות ביום. באחד הימים הזמנו אותו אלינו לטובת הכנה משותפת של תרגיל לכיתה ושמתי לב שמעבר למשחקים הרגילים והנסיון שלה להשוויץ בצעצועים, כשצפו יחד בטלויזיה מאוד התקרבה, ניסתה להניח עליו יד, להחזיק לו יד. הבן קצת פחות בעניין ממנה, לדעתי לא בגלל חוסר עניין בה אלא כי הוא לא במקום הזה עדיין. עד כה רק שמענו ממנה (באמפטיה מלאה) על כך שהיא מתעניינת בו, אבל לא ממש הבענו את דעתנו/המלצתנו. נורמלי כל הסיפור ? הגיל מוקדם מדי ? אנחנו אמורים להכניס כללים לעניין ולשוחח איתה ? תודה מראש...

שלום אייל, נעים ונחמד לראות את הילדים באהבתם הילדית והתמימה. אני לא חושב שצריך לעשות משהו. חשוב להיות איתם ושלא ישארו לבד בחדר סגור. חוץ מזה , נראה שזו אהבה תמימה ויפה. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות