ילד בן שנתיים שואל על אב חורג

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/04/2016 | 13:37 | מאת: דני

שלום רב הבת שלי אימא לילד בן שנתיים + שילדה כחד הורית,התחתנה ובעלה אימץ אותו כשהילד היה בן חצי שנה ,לאחר שנתיים הזוגיות נפסקה , הבעל עזב עקב אי התאמה וחוסר אמון מצידה , האב החורג לא מתמיד בקשר עם הילד לכן האימא רוצה לנתק סופית את הקשר של הילד איתו ,עכשיו הילד שואל על האב והאחים החורגים שגם לא מתקשרים .מה עונים ואיך מטפלים בסוגיה כל כך מורכבת? בתודה מראש

שלום דני, אני מבין שאתה דואג כסבא וכאבא לבת שלך לגבי מה שקורה במשפחה שלה. אני הייתי מעדיף לייעץ לבת שלך. האם יש אפשרות שהיא תכתוב את דעתה ואת איך שהיא רואה את המצב? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות