קשר אבא וילדים - וויכוחים רבים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/03/2016 | 08:39 | מאת: מרים

שלום רב, אני ובעלי נשואים 12 שנה ויש לנו ארבע ילדים מגיל שלוש עד עשר.. בעלי הוא יחסית מאוד מאוד מעורב בחינוך הילדים במיוחד מבחינה רגשית, ויש לזה הרבה יתרונות. מצד שני יש בעיה שחוזרת על עצמה בלי סוף : באופן כללי ובמיוחד כשאני לא נמצאת בבית הוא רוצה לנהל ולקחת את המושכות במה שקשור לחינוך הילדים, גם לגבי דברים שאני נוהגת והוא לא מסכים אתם , והולך עם ההחלטות והדעות שלו ראש בראש עם הילדים וזה גורם להמון וויכוחים ובכיות. חשוב לי לציין שהילדים שלנו, במיוחד הגדולים מאוד מאוד תלותיים ורגישים ... מה אפשר לעשות???

שלום מרים, אכן כאשר שני ההורים רוצים לגדל ילדים , הם אמורים למצוא מכנה משותף לשניהם. הרבה פעמים זה קשה משום שכל אחד רואה אחרת את המציאות ואת דרך החינוך והערכים. כתבתי על כך בספר - זוגיות והורות , עקרון הדומיננטיות המתחלפת. אני שמח להציע לך לקרוא את הספר , שם אני מציע כמה פתרונות. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות