זוגיות וחרדה - איך מתנהלים בקשר המיני ?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

05/03/2016 | 18:41 | מאת: רינת

במערכת יחסים זוגית, אמור וראוי שיהיה אמון בסיסי. וכעת אני אובדת עצות - מתי להוריד את הקונדום ? אני מודעת לחשיבות הבדיקות לפני עשיית מין לא מוגן, שכן העבר המיני שלו לא בהכרח ברור... כי השותפות שהיו לו אינן ידועות וברורות... ובכל זאת נראה לי שאחרי 3 חודשים מסיבים יחד זה בסדר לקיים יחסים לא מוגנים זה מצד אחד מפחיד אותי בטירוף הסיכוי לחטוף איזו מחלה או הנורא מכל - איידס, ומצד שני זה כמו עליית מדרגה בתחום האימון ותחושת השייכות כמו גם ההרגשה שהסיכוי שזה יקרה הוא בלתי סביר - כי הוא לא משתייך לקבוצות הסיכון ואני תוהה, מתלבטת ולא יודעת כיצד לפעול... אנא עצתכם.

שלום רינת, אני מציע ששניכם תבדקו בדיקת אידס ורק לאחר מכן תקיימו יחסי מין לא מוגנים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות