סבתא מודאגת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/12/2015 | 09:55 | מאת: evi

בעת בילוי משותף עם אביה , הילדה נכדתי, בתו של בני הגרוש, ילדה מתוקה ומקסימה, בת 5,דרשה בתוקף שאביה יקנה לה "זוהרים" בעת הפסקה של מופע,עד כאן זוהי בדרך כלל התנהגותם של ילדים, אך הדאיגו אותי מאוד הדברים שאמרה בכעס רב תוך צביטות ומכות לאביה: "אתה חייב לקנות לי יש לך כסף, אתה מחביא כסף מתחת לבלטות, אני לא מאמינה שאתה לא עובד", הזדעזעתי מאוד מביטויים אלה כשלעצמם ומה שעוד יותר מפריע לנו,אביה ומשפחתו שאנו עושים כמיטב יכולתנו להנעים את זמנה בעת שהותה עמנו, והגרוע מכל בעינינו בכל אופן, שהילדה בגלל אמירות אלה אינה נהנית הנאה שלמה במחיצתנו,אביה ניסה להסביר לה שאינו יכול לקנות לה, אך לעומת זאת הזכיר לה כמה נהנתה באותו יום ארוך של בילוי, עבורה בלבד, ומהמופע בו צפתה, לבסוף נרגעה אך כפי שכבר כתבתי נותר טעם מריר ובמיוחד דאגה וחוסר אונים, לכן אני מבקשת את עצתך כיצד להגיב במקרה של הישנות ההתנהגות הנ"ל

שלום לך סבתא, נראה לי שקשה לסבא ולסבתא להשפיע על ההתנהגות של הילדים עם הוריהם. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות