רוצה לשתף

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/11/2015 | 13:38 | מאת: אורחת 111

שלום רב.אני נשואה שש שנים ואם לשתי בנות.הגדולה בת חמש והקטנה בת שנה וחצי.הבעיה היא מול בעלי.על כל דבר שאני אומרת לילדה הגדולה יש לו מה להעיר, הוא מקטין אותי מולה והופך אותי לחסרת דעה משלי וסמרטוט.הילדה חזרה מהגן ובכתה שאחותה הקטנה קיבלה חלה והיא לא אז הצעתי לה שנלך ילד למאפייה ונרכוש לה חלה.בעלי כתגובה ירד עליי שאני חומרית ולא אשת חינוך ושכל הפתרונות שלי זה רק לקנות ולקנות ואמר שאני אמא גרועה וכל זה ליד הילדה.אני אובדת עצות מולו , מיום ליום אני מרגישה יותר ויותר חךשה ולא משנה כמה אני מנסה להוכיח לו שזה לא נכון.בבקשה אשמח לייעוץ.תודה.

שלום לך, בעלך מרגיש שאת מחנכת את הבת בדרך שלך וכך הוא מרגיש אובדן שליטה וחולשה עקב כך. המטרה בזוגיות ובהורות להגיע לכך ששניכם תרגישו שותפים בגידול של הבנות. אני מציע לך לקוא את הספר שכתבתי: זוגיות והורות - עקרון הדומיננטיות המתחלפת. שם יש ניסיון לבנות דרך שמאפשרת ביטוי לאבא ולאימא בלי להשפיל אחד את השני. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות