ילדה בת 6 המתעניינת לגבי מיניות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

04/09/2015 | 19:22 | מאת: מיטל

תודה על תשובתך הקודמת. אם הבנתי את דבריך נכון, עלינו כהורים להגיע להסכמה אם לספר או לא על מיניות חד מינית. ואם הילדה שואלת, כפי ששאלה, עם מי היא תתחתן - עם בן או בת. האם היה עלי לענות לה עם מי שתבחרי או עם בן. העניין פה הוא שבעלי ואני מאד שונים בדרך הראייה שלנו את הדברים- למה לחשוף ולמה לא. תודה על תשובתך

31/10/2015 | 21:43 | מאת: adi

שלהסביר לה על זה שיש אנשים עם נטיות מיניות שונות משלכם, זה בעיניי מבורך. יכול להיות שהיא תיתקל בילדים להורים כאלה בבית הספר. אצלנו, האחיינית שלי בת 5 והיא יודעת על משפחות חד מיניות מההורים שלה. עוד דבר שכדאי שיעלה, זה שהגוף שלה הוא פרטי שלה.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות