עיסוק בפלילים - דילמה חינוכית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/10/2015 | 16:43 | מאת: מוטרדת

איך להגיב לבוגר צעיר עם חובות אשר טוען שבפלילים הוא יכול לעשות 20-30 אלף שקל בחודש וכך לממן לעצמו כל מה שרוצה ומוכן לקחת את הסיכון למעצר. מה הייתם עושים? מאיימים בניתוק הקשר? שיוכל את מה שמבשל אבל כהורים תשארו לדאוג לבריאותו וסתם לשאול מה נשמע? יש לכם אמירת נגד משכנעת עבורו?

שלום לך, אכן קושי רציני מתואר על ידך .אני חושב שהבן שלך זקוק לעזרה. אפשרי להעזר בפסיכולוג קליני או בקרימינולוג . מה דעתך? אהוד גלבוע

03/11/2015 | 17:46 | מאת: מוטרדת

דרך הישר כמיטב ניסיוני היא השקעה שתוצאיה לטווך הארוך וכאן טמון הקושי השכנועי למי שרואה "כאן ועכשיו". בעיניי אין ספק שעזרה מקצועית נחוצה אולם ללא תחושת מצוקה בסיסית אין מוטיבציה ללכת ואז תוצאות מפגש כזה מוטלים בספק. בצערי/שמחתי משטרת ישראל עושה עבודה טובה והוא לא הספיק הרבה לפני שנעצר. לפעמים צריך להכווה כדי ללמוד לא לשחק באש. כאמא, לעמוד מהצד זה כמעט בלתי נסבל. אם יש הצעה לפורום או קבוצה מתאימים שבהם אני אוכל לקבל תמיכה אשמח להצעות

27/10/2015 | 12:23 | מאת: אמא

שבה אפשר להרוויח אותם סכומים.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות