בת שנה ו4 מרביצה לאמא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

15/09/2015 | 19:13 | מאת: אילה

שלום יש לי בת מקסימה בת שנה ו4. ילדה שמחה, חייכנית, חברותית. לא בוכה הרבה ולא מתלוננת הרבה. מקבלת המון תשומת לב, חום ואהבה בבית וגם יודעת להיות עצמאית ולהעסיק את עצמה. לאחרונה היא התחילה להרביץ לי (לאמא), ורק לי. היא לא מרביצה מכעס או מתוך תסכול אלא רק כי היא חושבת שזה משחק (נראה לי)- היא מרביצה וצוחקת אחר כך. כשהיא עושה את זה אני מסתכלת עליה במבט כועס ואומרת אסור או אני לא מרשה להרביץ בטון כועס, אבל לא צועקת כמובן. לרוב אחרי זה היא ממשיכה להרביץ ולחפש את התגובה שלי מה לעשות

שלום לך איילה, לדעתי , היא מנסה לבדוק את התגובות שלך, וראתה שאת נרגשת ומתוחה הרבה יותר כאשר היא מכה אותך. אני מציע לא להתייחס לנושא הזה ולהסב את תשומת הלב שלה לדברים אחרים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות