הבן שלי מפתח גוף ואני לא יודעת מה לעשות עם זה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

03/10/2015 | 14:20 | מאת: חנה

שלום לך, אני נמצאת בבעיה, הבן שלי בן ה19 גילה את ספורט פיתוח הגוף בגיל 16 ומאז כל שנה ההרגלים שלו הולכים ומחמירים, לדוגמא, אם אנחנו יוצאים מהבית ליותר משעתיים הוא דואג לקחת איתו אוכל בתיק, כמות האימונים שלו היא מטורפת, בממוצע 1.5 אימונים ליום ואני לא יודעת מה לעשות, בעלי הציע שנפסיק לממן לו את האוכל ושאם הוא רוצה להיות מפתח גוף שיממן את עצמו (הבן שלי מתנדב לצה''ל בעל מחלת אדיסון לא דבר שמפריע לספורט ולחיי היום יום אם מטופלים בכדורים), אך שהפסקנו לקנות את המזון הדרוש והכמויות הוא פשוט השתגע, התייחס לזה ממש כאל סמים (שוב אין לנו בעיה לממן את המזון מבחינה כספית), בנוסף כיום הוא לומד בוינגייט מכיוון שאני רוצה שהוא יעסוק בתחום הביולוגיה שהוא כל כך אוהב אני מנסה לכוון אותו לתחום הפחות מעשי וזה לא עוזר. מה לעשות? איפה אני טועה או איפה טעיתי. סתם בשביל לסבר את האוזן כמות המזון היומית שהוא צורך היא: 2 קופסאות קוטג' 2 קופסאות טונה 4 ביצים 3 כוסות שיבולת שועל 250 גרם חזה הודו או כל בשר רזה אחר ועוד.. את כל אלה ציינתי רק שתבין את רמת הטירוף!!! שוב הייעוץ הוא לא רפואי הבן שלי נבדק אחת לחודש והרופאה אמרה לו שיש לו נתונים גם מבחינה פיזית וגם מבחינה כימית והורמונלית ברמה של ספורטאי עילית. אשמח לעזרה!!

שלום חנה, אני מציע לפרגן לו את האוכל שהוא זקוק ולא להיאבק בו. אני מבין שהוא גם בריא מבחינה גופנית. אני מציע לעודד אותו וללוות אותו בספורט שלו. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות