נסיעה לבד

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/08/2015 | 13:40 | מאת: ד.

אני בשנות ה-40 גרושה ואם לבן הוא בן 12.5 אביו גר בעיר אחרת הוא עבר לאחר הפרידה והגירושים עד עכשיו הוא לקח והחזיר אותו באוטובוס או ברכב של אימו עכשיו הוא הודיע שהוא רוצה ללמד את הילד לנסוע לבד לת"א האם בגיל כזה זה בטיחותי לשלוח ילד לבד לת"א ??? אם לא מאיזה גיל אני בוודאי לא שקטה יש לציין שבעיר הוא נוסע לבד באוטובוס לחוג מחוננים ומהשנה לחטיבה .

שלום לך, זו שאלה חשובה. יש כבר סימנים לכך שהבן מגלה עצמאות. זו שאלה מתי יכול לנסוע לבד לתל אביב. יכול להיות שיש אפשרות לנסוע איתו פעם באוטובוס ולבחון איך הוא נוסע לבדו? כך אולי ניתן להגיע למסקנה האם הוא עצמאי ויכול לעשות את הנסיעה לבדו. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות