חשיפה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/08/2015 | 10:07 | מאת: ד.

שלום רב אני בת 42 גרושה + נער בן 12.5 הילד במשמורתי האבא גר בעיר אחרת רואה את הילד פעם בשבועיים סופש ופעם בשבוע אמצ"ש הבעיה היא כשהוא אצלו בסופש ואז הוא מתייחס אליו כאל חבר ולא הבן שלו וחושף אותו לכל מה שקורה בעולמו ה"רומנטי, כולל פגישות תמונות של בחורות אותן נפגש פרטים פירוטי שיחות שנשחף אליהן לטענת האב בטעות ואף שיחות שלא הולמות את גיל הילד (נערות ליווי) הערתי לאב בהתחלה הביע התנגדות אחכ אמר שזה היה בטעות והתייחס רק לפירוטי השיחות ולא לשאר הטענות אני חוששת להשפעה על הילד וגם שעכשיו הוא ימשיך ופשוט יסתיר . כמו"כ לי בן זוג חודשיים וחצי אנחנו נפגשים בחוץ הילד טרם ראה אותו הוא רק יודע שיש לי בן זוג מלבטת מתי הוא זמן סביר להכיר לילד את בן הזוג? שאלתי אותו לא מביע התנגדות (הילד) ?

שלום לך, אם האבא חושף את בנכם לנושאים מיניים שלא לפי הגיל שלו, כדאי לפנות לפקידת סעד לחוק הנוער , משום שזו פגיעה נפשית בילד. לגבי החבר שלך, אני מציע שכאשר יהיה לך ברור שאתם זוג , אפשרי אז שבנך יפגש גם איתו. זה בדרך כלל קורה לאחר כמה חודשים של חברות שהביטחון בזוגיות מתחיל להיבנות. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות