יחסי הורים ילדים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/08/2015 | 17:34 | מאת: דודי דיגמי

שלום רב: לפני כ-3 שנים עברתי ניתוח קיצור קיבה. ירדתי כ-35 קילו במשל והיום אני מפתח גוף גדול וחטוב. במהלך השינוי העצום שעברתי איפשהו בדרך, איבדתי את הרגש לילדים שלי, כאילו אין לי מקום להכיל אותם יותר בעולם החדש שלי..... הנושא יוצר הרבה בעיות בזוגיות ובבית בכלל ואני לא יודע איך להתחיל אפילו לטפל בנושא!!! אשמח לתשובה.

שלום דוד, האם חשבת להיעזר וללכת לטיפול פסיכולוגי? אהוד גלבוע

11/08/2015 | 11:10 | מאת: דודי דיגמי

אני מתחיל מחר..... טיפול אצל פסיכולוג.... אך חשבתי אולי יש עוד כמה טיפים שאוכל לקבל פה.... אולי אנשים יבינו על מה אני מדבר.... אנשים שסובלים מבעיה דומה...

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות