לפני גירושים ילד מסרב לצאת לחופשה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/08/2015 | 14:10 | מאת: אילת

יש לי שני ילדים ילד בן 10 וילדה בת 13 הודענו להם שאנחנו מתגרשים. הגירושים הם בהסכמה ויש יחסי כבוד בינינו. מאז שהודענו הילדה מסרבת לצאת איתנו או עם כל אחד לחוד. אני רוצה לקחת אותה לחופשה והיא מסרבת אני מתלבטת האם נכון ללחוץ. נסתי לשוחח אך אין שיתוף פעולה מצידה. אודה על עיצה

שלום אילת. אכן הגירושים מהווים לחץ עבור הילדים. אני לא הייתי ממליץ לך ללחוץ עליהם. אפשר לחכות ולצאת לחופשה גם בשנה הבאה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות