זקוקה לעצה טובה

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/07/2015 | 22:39 | מאת: רוויתת

אני רווית בת 33 פרודה עם ילדה כבר שנתיים.אספר את סיפורי בקצרה.בעלי ואני חווינו משבר אחרי הלידה שכבר לא יכלנו לסבול אחד את השנייה וכבר שנתיים כמעט לא גרים יחד לפני שנתיים גם הכרתי בטעות אהבה גדולה גם הוא נשוי עם ילדה שנינו מאוד מוסריים אבל האהבה ניצחה ואנחנו כמו זוג לכל דבר.העניין הוא שתכננו להתגרש כל אחד מבן זוגו ולהיות יחד..אך הבעיה שבעלי מסרב לתת גט.מצב שהוביל אותי לסוג של דכאון כי אינני יכולה להיות עם אהובי עוד בסתר..אני רוצה יותר ונדמה שגם הוא.עכשיו מכיוון שלעת עתה בעלי לא נותן לי גט האם אני צריכה להגיד לחברי שיעזוב את אשתו ולפחות יהיה פרוד כמוני?או שאני לא צריכה לדבר איתו על כך עד שאני אהיה חופשייה?תבין שממש קשה לי ככה..נורא קשה לי מצד אחד להסתתר עם אהבת חיי וגם קשה לי שהוא עוד עם אשתו.מה צריך לעשות מצב שכזה?תודה

שלום רווית, אכן המצב לא פשוט. לצערי , במצב הנוכחי יש כפייה של גברים על נשים להיות נשואות . אני לא מוצא דרך להתקדם כל עוד בעלך לא מסכים לתת לך גט. האם את ממשיכה לחיות איתו באותו הבית ? אהוד גלבוע.

07/08/2015 | 20:34 | מאת: רווית

הוא לא גר איתי מעל שנה וחצי.

שלום רווית, אכן שאלה קשה ביותר. אם יגלו את הזוגיות שלך אז את עלולה להיפגע. מצד שני לחיות בלי אהבה זה חבר מאוד. אני מקווה שהפרוד שלך יתן לך גט ואז תוכלו את ואהובך להתאחד לזוגיות של אהבה . אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות