קשה לי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/07/2015 | 00:34 | מאת: רינת

שלום רב!אני אישה גרושה עם 2 בנות נשואות ונכדים. בת אחת בקשר מעולה איתי וגם בעלה.הם מתארחים אצלי כל שבועיים וגם אני. גרים רחוק ממני.עם הבת השניה הייתי בקשרים מצוינים כשהיתה רווקה. היא נשואה 4 שנים פלוס 2 בנות. מהתחלה בעלה לא התנהג יפה. היה מתחצף אלי מסיט אותה עלי ועל אחותה. עצלן! מרבה להחליף מקומות עבודה. מידי פעם הייתי משוחחת איתו על כוס קפה אבל כלום לא עזר. הרגשתי שהבת שלי קורסת עם 2 קטנים ועובדת קשה. היה ויכוח רציני שהוא החליט,שהם מנתקים קשר. עם הזמן הבת חידשה קשר,ומגיעה עם הקטנים. אני אמא שמאוד מפנקת וסבתא טובה. אבל.... לי אסור להתקרב אליהם ולבוא לבקר.וזה מאוד כואב לי.התקשר אלי יום אחד וביקש שאתרחק גם מהבת. ברור שלא הסכמתי. הוריו מגיעים לשם כל הזמן מתארחים. ולי אסור להתקרב.הבת שלי שותקת ומוותרת.איך עלי להתנהג האם גם לומר לה שלא תבוא אלי. אני מרגישה סוג של עונש מה עושים?עלילציין שאין אבא כי הוא נפטר.{הגרוש שלי}מה גם שידוע שהחתן מושפע מההורים והם מחליטים הכל בישבילו. הם היו בדיעה יחד איתו שיסלק אותי.רוב הזמן אני בוכה ואני ממש פגועה מהמצב מה עושים? תודה על העזרה.

שלום רינת, אכן המצב לא פשוט. חבל שנוצר קשר בעייתיעם החתן. אני מציע שתמשיכי לפגוש את הבת שלך ואת הנכדים אצלך בבית. בלי להתיחס ובלי להאשים את החתן או את המשפחה שלו. האם זה אפשרי ? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות