מה לעשות עם חמותי?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

20/07/2015 | 16:49 | מאת: noach

בס"ד שלום, רציתי לשאול, יש לי חמות שכבר 8 שנים כל שבת שאנו נוסעים אליה צועקת על בעלה והורסת את האוירה בשבתות. ניסיתי לדבר איתה, היא התנצלה וכעבור חודש שוב חזרה לצעוק. לפסיכולוג היא לא מוכנה ללכת. דברתי עם אשתי שנעשה הפסקה בנסיעות ל-3חודשים, אבל היא לא מוכנה. מה לעשות???

שלום נוח, אני חושב שזה רעיון טוב להמעיט את הביקורים. אולי במקום פעם בחודש, לפעם בחודש וחצי. אם זה יעזור, אפשר לעבור לפעם בחודשיים. אהוד גלבוע

28/07/2015 | 09:38 | מאת: noach

בס"ד כבר כיום אנו באים פעם בחודש וחצי, מה שנעשה נבוא בימי חול לארוחת ערב, ואחרי החגים נחזור לשבתות פעם בחודש וחצי.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות