קריאת ספר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

09/07/2015 | 20:56 | מאת: ע

בני בן ה - 10 לא מוכן לקרוא ספרים. אני שולחת אותו לספריה, הוא לוקח ספר ולא קורא בבית. שאלתי אם הוא מתקשה לקרוא ולהבין והוא השיב בשלילה. גם המורה אמרה שהקריאה שלו טובה מאוד. איימתי עליו, זה לא עזר. הבטחתי לו תגמול אם יקרא, גם לא עזר. האם עליי לאפשר לו לגדול ללא קריאת ספרים ולא ללחוץ? ככל שאני לוחצת הוא מתעקש יותר. מה לעשות? תודה מראש

שלום לך ע. מה אומר אביו על זה שהבן לא רוצה לקרוא ספרים ? אהוד גלבוע

12/07/2015 | 18:03 | מאת: ע

שלום, איני רואה את הקשר, אך אביו בן זוגי תומך בנושא ואמר לבני לקרוא. מספר פעמים אף ישב וקרא ביחד עם הילד. אולם, באחת הפעמים בן זוגי הכריח את בני לקרוא וכשהוא לא רצה, הוא שלח אותו לישון מוקדם. זו אחת הסיבות שאינני מעוניינת ללחוץ כדי שכל הבית יירגע והקריאה לא תהפוך לעול. מה אתה חושב?

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות