טסה ל3 לילות בלי בתי בת החצי שנה. האומנם?

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

19/06/2015 | 01:05 | מאת: בתאל

היי, ביום ראשון הקרוב בתי היחידה והיקרה לי מכל תהיה בת חצי שנה. ביום חמישי בעוד שבוע אני טסה עם בעלי וחברים ל3 לילות... הקטנה שלי תהיה יומיים אצל אמי ויומיים אצל חמתי.. עכשיו חשוב לצייין כי אני קשורה אליך ברמות שלא ניתן לתאר! מאז שנולדה הכי הרבה שלא ראינו זו את זו היה 4 שעות!!!! אני לא צידדתי בטיסה הזו... אבל אמי נורא לחצה עליי לטוס ולנפוש קצת... נורא קשה לי ואני מרגישה רע עם עצמי... אני יודעת ובטוחה שהיא בידיים טובות והכל... אבל המחשבה על הגעגועים שיהיו לי אליה..... מעבר לכל זה ובעצם הכי חשוב, אני יותר חושבת על איך זה ישפיע עליה??? האם חלילה תתפתח אצלה חרדת נטישה?? האם היא תכעס עליי כשאחזור??? האם התנהגותה תשתנה מהעידר נוכחותי? אני נורא מצוברחת בעקבות כך... מתחננת לתשובה ודעה מקצועית... תודה רבה!!!

שלום בת אל, נראה לי שכבר החלטת על הנסיעה. אולי כבר חזרת. אני מקווה שנהנית וכי הבת שלך מרגישה בסדר. אשמח אם תשתפי במה שקרה לך בנסיעה לחול וכן בתגובות של הבת שלך כאשר חזרת. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות