נתפסו באמצע סקס

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/06/2015 | 23:25 | מאת: גרוס

בננו בן ה10 תפס אותנו באמצע סקס! ל רות שהשעה 23:00 בלילה ובדקנו שכולם ישנים הוא פתאום הופיע בפתח חזרנו ואמר שקשה לו להירדם. אמרנו לו שיחזור לחדר וכמה דק אחר כך בעלי הלך אליו ודיבר איתו אך לא נאמר דבר על מה שראה. מה כדאי לעשות? להתעלם מכך לגמרי או לברר מה ראה ולשוחח איתו על כך?

שלום לכם, אני מציע שבפעם הבאה כאשר אתם עושים אהבה, הדלת תהיה נעולה. אני חושב שגם אתם תרגישו נינוחים יותר ברגעים האינטימיים החשובים הללו. וכך , גם פעם אחת לא תיפגע בהתפתחות הנפשית שלו. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות