הצורך לדעת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

30/04/2015 | 10:15 | מאת: רון

איפה עובר הגבול בין הצורך לדעת מה קורה לילד שלך לבין הצורך שלו בפרטיות ??? מה נכון וראוי לעשות כאשר אתה חושב שהוא מתנהג באופן שאינו ראוי לו, וכאשר אתה יודע בוודאות שהוא לא אומר לך את האמת... שהוא מתנהג בצורה שתגרום לו להתחרט על מעשיו ? אני חרד לאושרו של בני ורוצה שיהיה לו רק טוב אך מתקשה לסמוך על הבחירות שלו, בזוגיות, ובסגנון הבילוי. אני מניח שחלק גדול מהבעיה הוא שלי, הפחד ממה יגידו אם ידעו... או התחושה שכהורה לא ממש מילאתי את תפקידי כראוי ואולי לא כיוונתי אותו מספיק טוב לחיים. איך מתמודדים ?

שלום רון, אתה כותב דברים חשובים ועמוקים. אבל קשה להתיחס . האם אתה יכול להביא דוגמאות? אהוד גלבוע

01/05/2015 | 07:35 | מאת: רון

יש הרבה אבל העיקרון הוא שהוא עושה דברים שונים ממה שהיה רגיל לעשות דברים הפוכים.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות