מודאגת ואובדת עצות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/03/2015 | 12:33 | מאת: מודאגת וחסרת אונים (מיטל)

עם זה אני מתמודדת ברגעים אלו !! הילד בטיול ,בורח להם לא מקשיב למדריכי הטיול ומתפרע . הילד בכיתה א' והרגע התקשרו אליי להגיע לנאות קדומים ביער בן שמן לטיול כי לא יודעים להתמודד איתו . מה אני אמורה לעשות ?? לתת להם להתמודד או לעזוב הכל בעבודה ולנסוע לשם כדי להיות עם הילד ????ההורים שבטיול שולחים תמונות ובינתיים אני רואה שהוא משתתף ומשתף פעולה . אבל יש גם תמונות שאני רואה את המורה לידו ותמונות שהואבאמת לא מקשיב וקצת לא מוצא את עצמו אבל בכללי נראה בסדר . מה לעשות ??

שלום לך מיטל, לדעתי , כדאי שאת והאבא תלכו להדרכת הורים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות