מוטרדת

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/03/2015 | 15:12 | מאת: ריקי

אני סבתא לכמה נכדים. מגיעה לבקר את הכדים פעם בחודש.הם גרים במרכז ואני בצפון הארץיש לי נכדה בת שנתיים וכל פעם אני שומעת את החתן שליאומר לה מילים לא נעימות,כמו למשל איזה ציצי יש לך או איזה טוסיק.סליחה שאני רושמת בפורום משפטים כאלה אבל זה לשם המחשה.לפני שבועיים היה בערך שמונה בערב.והבת שלי ביקשה ממנו לקחת את הילדה לשירותים לפני השינה. מרחוק שמעתי שהילדה אומרת אבא דיי זה כואב. מיותר להגיד שלא ישנתי כל הלילה ואני דיי מבולבלת ודואגת. סיפרתי לבת שלי,והיא מכחישה אמרה לי שאני סתם מבלבלת במוח. אני לא יודעת מה לעשות? מצד אחד פוחדת שאולי זה באמת לא מה שאני חושבת מצד שני מה עושים? זה הנכדה שלי. עליי לציין שהוא מקבל כדור פעמיים ביום של מניה דיפרסיה. לא יודעת אם זה שייך. תודה באם תוכלו מעט לעזור לי.

שלום לך ריקי, תודה על הדברים שכתבת. חשוב לי להגיד לך שהבעייה רצינית כי ההחלטה מה לעשות בנושא הזה היא לא פשוטה. למעשה כאשר יש חשד להתעללות מינית , אנחנו חייבים לדווח למשטרה , או למחלקת רווחה של העיריה. האפשרות הפחות חריפה שקיימת היא , בכך שההורים יפנו לפסיכולוג קליני ויתחילו טיפול או הדרכת הורים, והפסיכולוג יגדיר את המצב כטיפולי ויקבל אישור ממחלקת הרווחה שכל עוד ההורים בטיפול, לא מתבצעת עבירה של התעלללות מינית. הפסיכולוג אחראי לכך שהופסקה ההתעללות המינית. אשמח להמשיך את הקשר איתך , אם יש לך שאלות נוספות בנושא . אהוד גלבוע

23/03/2015 | 14:19 | מאת: מיטל

אבל את חייבת לעשות מעשה ולדאוג שזה ייפסק ומהר

23/03/2015 | 23:02 | מאת: הסבתא

תודה רבה רבה הכל הסתדר הכל בסדר.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות