אבא שלי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

07/03/2015 | 14:05 | מאת: יעל

אני יעל, אני בת 17 ואני באה מבית דתי כברו מגיל צעיר חזרתי בשאלה. אבא שלי לא מצליח לקבל את זה והוא כל הזמן רב איתי ומאשים אותי בהכל. יש לי אחות קטנה ואבא שלי פשוט אוהב אותה היא ממש ילדת צומי וכל הזדמנות שיש לה היא בוכה והוא תניד מאשים אותי, אפילו סבתא שלי ניסתה להתערב ולהגיד לו שהוא צריך לחנך אותה אבל הוא רק האשים אותי ואמר את כל מה שלא בסדר בי ואמר שאני הבעיה.. אני כבר לא יודעת מה לעשות איתו היחסים ביננו כבר שנים מתוחים ואנחנו רבים בכל הזדמנות ובאמת שאני שונאת אותו... גם העובדה שאמא שלי אף פעם לא מגיבה. היא לא אומרץ אץ דעתה, היא לא מגנה עליי. ממש קשה לי איתם כששבת מגיעה ומכריחים אותי לבוא לשולחן שבת יש לי מועקה בחזה כל שבת אני בוכה בגללם ואני כבר לא יודעת מה לעשות נמאס לי..

ערב טוב יעל תודה על מה שכתבת. רציתי לשאול אותך בת כמה את? ובת כמה אחותך ? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות