ילד בן 11 עושה ברוגז עם ההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

10/03/2015 | 11:05 | מאת: אלה

שלום, אנחנו משפחה אבא,אמא ילד בן 11 וילדה בת 6 בני הבכור הוא ילד מקסים, נבון, חכם, מוצלח מוקף בחברים, עוזר, מוצלח בלימודים באמת באמת ילד חלום!!! הוא מקבל כמעט כול דבר שהוא רוצה,כי באמת רוב הדברים שהוא רוצה אנחנו יכולים להרשות לעצמנו או שבאמת דברים שמגיעים לו - בקיצור מה שאני מנסה להגיד שזה דברים קטנים ואין לו בקשות מוגזמות בכלל! לאחרונה הוא נורא רוצה חוג כדורגל ואני ובעלי באנטי מאוד גדול לענין. הבעיה היא שהוא עושה לי לפחות פעם בחודש ברוגז על הענין.(זה במיוחד ימים שכול החברים מלהיטים אותו יותר לענין) זה מטריף אותי, הגישה שלי לחיים זה שלא הולכים לישון בברוגז אבל הוא מבין כמה זה מתסיס אותי שהוא עושה את זה בכוונה, ואכן פעם בחודש הוא עושה ברוגז ואם אני לא "יתחנף" אליו הוא ימשיך ככה כמה ימים עד שירגע..... מה עושים? איך מתנהלים עם ילד שעושה ברוגז עם ההורים? מעטים הפעמים שאנחנו אומרים לא על דברים, אבל נראה שלא מצידנו גורר ברוגז מצידו.... וזה לא יכול לעבוד ככה אם לא מקבלים משהו עושים ברוגז, אחרי שהוא מתרצה ועובר הזעם אני מסבירה לו את הענין והוא מבין אותי. הוא לא מסכים עם ההחלטה שלנו לא לשלוח אותו לחוג אבל הוא מבין שלא עושים ברוגז, אבל כול זה נכון עד העונג הבא משמע עד הפעם הבאה שהוא ידלק שוב וירצה להצטרף לחוג..... מה עושים?

שלום אלה, לא הבנתי מדוע אתם לא רוצים שהוא ילך לחוג כדור רגל? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות