מאז שנולד התינוק בעלי לא ישן איתי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

24/02/2015 | 21:13 | מאת: שיר

שלום, ילדתי לפני חודש ומאז בעלי ישן איתי רק בסופי שבוע. לטענתו הוא לא יכול לישון איתי בחדר גם אם בפועל רק אני אקום לתינוק הוא לא יוכל לישון כשהתינוק ירעיש. בסופי שבוע הוא קם לטפל בלילה בתינוק. בעלי עובד בעבודה מאוד אינטנסיבית וחוזר כל יום מאוד מאוחר הביתה. אני מרגישה מאוד בודדה וכועסת על ההחלטה שלו. קשה לי להיות כל היום לבד וגם בלילה לבד.. כששאלתי מתי הוא מתכנן לחזור לחדר שינה שלנו, הוא לא מגדיר זמן אלא אומר כשהוא יקום רק פעם אחת בלילה. כשאמרתי לו שזה יכול לקחת מספר חודשים הוא עונה שזה לא יקח.. אשמח לחוות דעת בנושא

שלום לך, אני מציע שהוא יקנה אטמי אוזניים וכך יוכל להמשיך לישון ביחד איתך. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות