בריחות של קקי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

02/02/2015 | 21:30 | מאת: מאיה

שלום, בני בן שש וחצי בכיתה א', בשנתיים האחרונות הפספוסים נהיו בעיה שהולכת ובאה. לצערי מאז תחילת השנה קרו לילד מס' מקרים של פספוס קקי בבית הספר ביצעתי עם הילד שיחות רבות בנושא להבין למה זה קורה לו? אך כמובן תשובה חד משמעית אין לו. אני מאוד מפחדת שזה יפגע בו חברתית. מה עושים?

שלום לך מאיה, אני מבין שאם עשית שיחות עם הבן שלך, לך עצמך אין רעיון על אירוע כל שהוא שגרם לו לפספס עם הקקי? אם אין לך, אז יתכן שכדאי להתיעץ עם פסיכולוג קליני לילדים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות