קנאה בחברה בת 2.5

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/01/2015 | 13:42 | מאת: מיטלי

שלום רב, בתי בת ה 2.5 בוגרת מאוד,מדברת מביעה את דעתה מבקשת לעשות הכל לבד. בזמן האחרון רוצה רק ללבוש בגדים מסוימים(שמלות ומכנסיים צמודים) ואם לא מלבישים אותה בזה מתחילה לצרוח ולבכות. היום לקחתי אותה לגן ואחת הילדות בגילה נכנסה לבושה בדיוק כמו שהיא אוהבת פתאום נצמדה אלי אמא אמא והצביעה על הילדה,מה שלא קורה לה,מעין קנאה כזו מעין חוסר שביעות רצון ממה שהיא לובשת.ואני שואלת האם זה לא מוקדם מדי להתייחס ללבוש,ללבוש שלה מול ילדה אחרת,חוסר שבעות רצון ממה שיש לה? היא כרגע בת יחידה(אני בחודש9) ולא חסר לה דבר. אשמח לנקודת מבטך המון תודה

שלום לך מיטל, הבת שלך שמה לב ללבוש , בגיל הזה מתחילים הילדים לשים לב אחד לשני. אבל מצד שני מה שקורה בבית הוא החשוב ביותר עבורם. אם תעזרי לה לבנות את הטעם האישי שלה , אני מניח שאיך בנות אחרות לבושות יהיה פחות חשוב לה. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות