טריגר

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

13/01/2015 | 19:49 | מאת: יוסי

לבני יש בעיה בביה"ס כל דבר מהווה עבורו טריגר לכעס אשר גורם לצעקות ואף אלימות גם נגד מורים. איננו יודעים מה לעשות אחרי שניסינו רכיבה טיפולית ותרפיה באומנות. איננו יודעים מה מניע את הטריגר שגורם לכך. האם אבחון מסויים יכול לתת לנו כיוון ? תודה .

שלום לך יוסי, אכן ישנן סיבות להתנהגות הזו של הבן. לדעתי כדאי שתפגשו עם פסיכולוג קליני שמטפל בילדים ועושה הדרכות הורים. ניתן גם לעשות איבחון פסיכולוגי קליני כדי להבין לעומק את הבעיות של הבן שלך. אהוד גלבוע.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות