ניתוק בן מההורים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/12/2014 | 13:07 | מאת: מירית

הבן שלי חרדי חזר בתשובה, התחתן ויש לו תינוק. אנחנו עושים כל האפשר על מנת לארח אותו אצלנו, והוא עדיין ממשיך להיות בן שלנו למרות שאנחנו לא שמחים בדרך חיו החדשה. לא מציקים לו בנושא עבודה, פרנסה. עזרנו לו לקנות דירה, יש לנו הרבה מגבלות בהתנהגות עם התינוק שלהם, מגבלות דתיות, באחד הימים היתה התפרצות ומאז הוא ניתק איתנו קשר. אנחנו שולחים לו הודעות, היו שני מפגשים של שיחות, נראה כאילו הוא מתפייס ושוב חזרה אחורה. קבענו להפגש שוב ונוא דוחה כל הזמן את הפגישה כי קשה לו.מה לעשות?

שלום מירית, אכן מצב לא פשוט. חלק מהחוזרים בתשובה אכן מתנתקים מההורים שלהם. וזה גורם לצער גדול. אני מציע לא לריב איתו. ולנסות לפגוש אותם בביתם, אם הבית שלכם אינו כשר מספיק עבורם. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות