יחסים ביני לבין אמא לבין בת הזוג שלי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

18/12/2014 | 08:28 | מאת: יוסי

שלום רציתי לישאול שאלה אולי מישהו יודע. נולדה תינוקת לפני 3 חודשים ואמא שלי לא כל כך טוב ביחסים עם בת הזוג שלי. היא כל זמן מדברת איתה בציניעות ונעלבת שאנחנו לא נותנים לה ליראות את התינוק ואנחנו כן נותנים. כש אנחנו בעבודה הילדה אצל סבתא של בת הזוג שלי כי היא בבית ואמא שלי עובדת כל הזמן ובכל זאת היא רוצה שהתינוק תיהיה גם איתה למרות שזה בלתי אפשרי מבחינה שהיא כל הזמן עובדת. היא פשוט לא מבינה כבר כמה ימיים שאני מדבר איתה והיא לא שואל מה שלום ילדה איך היא משהו הכי גרוע זה מכניס אותי לדיכאון מטורף. בעיה נוספת שאני אף פעם לא הייתי מדבר עם אמא שלי על יחסים על ריבים אני לא בן אדם כזה וגם עכשיו אני לא מדבר ולא שואל. אני לא יודע מה לשעות?

שלום יוסי אולי תפגשו ביום שישי בערב או בשבת עם האמא שלך ואז היא תוכל להיות ולהנות מהנכדה? אהוד גלבוע

22/12/2014 | 07:23 | מאת: יוסי

תודה על התגובה!! הבעיה שגם אנחנו רוצים להיות קצת עם הילדה

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות