התמודדות לבד וטוטאלית

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

11/12/2014 | 11:08 | מאת: לולה

שלום, רציתי להתייעץ לגבי ההרגשה שלי כבעלי נסע לטיול עם חבר ל- 6 ימים ואני נשארתי לטפל ב- 4 ילדים כשהקטן בן 3 והגדולה בת 12 לקירוב.מדובר באבא שנותן מעצמו הרבה לילדים ולבית ושהילדים דורשים הרבה תשומת לב. האם הבקשה שלי שטיול כזה לא יקרה לפחות בשנתיים הקרובות הוא מוגזם?

שלום לולה, אכן אני ממליץ לזוגות לנסוע ביחד לחופשות. ואם אפשרי אז גם עם הילדים. אני לא ממליץ לנסוע לבד לחו"ל אלא כאשר נשלחים מסיבות מקצועיות או עיסקיות. אני ממליץ לך לקרוא את הספר: זוגיות והורות שכתבתי. אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות