שינה אצל הורים גרושים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

27/11/2014 | 23:23 | מאת: סיגל

שלום רב, בתי בת 1.9 הגירושים התרחשו טרם לידתה כך שהיא נולדה אל סיטואציה זו. מגיל שנה אביה החל לקחת אותה עצמאית פעמיים בשבוע למספר שעות. למרות שקיים הסכם גירושים שלינה בביתו תחל מגיל 3 אני מעוניינת לדעת מה נכון עבורה מבחינת הגיל שבו היא תחל בלינה כל סופ"ש שני. אציין כי התפתחותה תקינה היא תינוקת חייכנית סקרנית ושובה. אודה על קבלת תשובה.

שלום לך סיגל, רציתי לשאול האם האבא רוצה לקחת את הבת אליו. האם יש לו תנאים לגדל אותה בביתו? אהוד גלבוע

09/12/2014 | 19:31 | מאת: סיגל

שלום אהוד, כן האב מעוניין לקחת אותה אליו. נושא זה קיים מהרגע שנולדה. לא ידוע לי מה הם התנאים בביתו מאחר ואינו משתף אותי בנושאים הקשורים לבתנו. ידוע לי כי אין חדר נוסף בביתו.

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות