עקשנות

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

17/11/2014 | 08:14 | מאת: גליה

בני בן 6 , הולך לישון בשעה 20:00 , כל בוקר מתקשה להתעורר , בדרך יפה - לא הולך , בצעקות - לא הולך , באיומים - לא הולך , עד שבסוף אני מקימה אותו בכח ואני נאלצת לשטוף לו פנים לצחצח לו שיניים ולהלביש אותו כשלאורך כל הזמן הוא צועק ומתנגד , בסוף אני הולכת לעבודה עם הרגשה לא טובה . ממש כואב לי לשמוע אותו צועק , אבל למרות שאנחנו מתעוררים הרבה לפני זמן היציאה בכל זאת אנחנו כל יום מאחרים . כמובן שכבר שבועיים לא לקחתי אותו לחוג שהוא מאוד אוהב וזה לא מפריע לו כשאני מאיימת לא לקחת אותו

שלום גליה, אני לא הייתי מציע לך לאיים עליו בנושא החוג. רציתי לשאול מה המצב של אבא שלו? האם הוא מעורב במה שקורה בבוקר? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות