נתק בין אחותי וילדיה הבוגרים

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

16/11/2014 | 21:18 | מאת: עינת

שלום. לא יודעת אם זה המקום הנכון. מקווה. אחותי אם חד הורית גידלה את ילדיה לבד, ללא עזרה של הגרוש שלה. היו לה חיים מאד קשים, לא התמידה בעבודה, אף פעם לא היה כסף אך איך שהוא הילדים שרדו (אף שכל אחד מהם היה צריך טיפול נפשי) אני כל חיי מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד עזרתי לה מכל בחינה. היא הכניסה את ילדיה ואותי לחובות (זה סיפור אחר) הילדים שלה מאד כועסים עליה ואמרו שהם לא ידברו איתה עד שלא תלך לטיפול נפשי בעצמה. היא מאד בעייתית, לא יודעת להקשיב, צורחת, תמיד היא הכי צודקת, אף פעם לא מקשיבה לאף עצה - מצב קשה. אני גם לא מדברת איתה מכיון שהיא מאד פגעה בי והחלטתי לשים קץ להערות שלה כי זה תמיד הוריד אותה למטה. הבעיה היא שאני לא שלמה עם העניין, מאד כואב לי עליה אך אי אפשר ממש לפתור איתה שום בעיה. המצב לא יכול להמשך ככה. שילדים לא ידברו עם ההורים שלהם, מה גם שהיא באמת גידלה אותם לבד, אמנם לא בצורה אידיאלית, אבל בכל זאת. מה אפשר לעשות. האם יש מקום של גישור בחינם או משהו מסובסד כדי שיוכלו ללכת ולפתור את הבעיות. אשמח אם תוכל לעזור לי בכל דרך אפשרית. תודה

שלום עינת, תודה על הפנייה שלך. אני הייתי מציע שאת תמשיכי להיות בקשר עם הילדים של אחותך. ולא הייתי מתערב במה שקורה לה עם הילדים. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות