ביתי מתקשה להסתגל ובן זוגי

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

26/10/2014 | 12:20 | מאת: לינוי

שלום יש לי ילדה בת 4 אני אם חד הורית כבר שלוש שנים, ילדתי בקשר עם אבא שלה פעמיים בשבוע, בשנתיים האחרונות אני מנהלת זוגיות ובשנה האחרונה בן זוגי מתגורר איתנו, אני יודעת שביתי מאוד אוהבת אותו אך לפעמיים היא פשוט עושה בכוונה דברים שמכעיסים או שפשוט מתרחקת ממנו שהוא מנסה ליצור קרבה אליה דבר שמגיע בתקופות שבהן היא יותר מתקרבת ותקופות שבהן היא ממש מתרחקת ומתקשה אליו . אני רואה כמה זה מפריע לו וכמה הוא מנסה בדרכים שונות להגיע אליה. מקניית צעצועים וזמן משחק ופשוט מנסה להתנהג כמו שאבא שלה אפילו לא מתנהג כלפייה. האם יש דרך מסויים שאתם כפסיכולוגים ממליצים לנקוט?

שלום לינוי, אני הייתי מציע שבן הזוג ימשיך לנסות ולבנות את הקשר ומצד שני לא יותר מידי לפנק במתנות או בקניות. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות