איך מציגים את הבן זוג החדש

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

23/10/2014 | 17:04 | מאת: אלינה

שלום, אני גרושה כשנה, היחסים ביני לבין הגרוש לא הכי טובים אבל כן יש תקשורת מינימלית והוא משתדל לקחת את הילדים לפי בית המשפט. הילדים הם בני 4 וחצי ושנתיים. יש לי חבר חדש כבר 5 חודשים והוא עכשיו עבר לגור איתנו, בהתחלה הילדים לא ידעו שהוא נשאר לישון והוא היה עוזב את הבית מוקדם לפניי שהם מתעוררים אבל עכשיו הוא עבר לגמרי, איך מסבירים לילדים? עשינו שנינו שיחה עם הילד הגדול אבל הוא ממשיך לשאול היכן הוא ישן הגרוש שלי אינו יודע עדין והחבר החדש מתייחס לילדים שלי ואוהב אותם בצורה מדהימה!!! כמו כן אני יודעת שלילד הגדול הנוכחות של החבר החדש עושה טוב והוא מאושר ושמח איתו מאוד וכל הזמן שואל עליו ורוצה להיות איתוט

שלום אלינה, נהדר לקרוא איך שיקמת את המשפחה שלך עם בן זוג שהוא גם אוהב אותך וגם את הילדים. אני הייתי מציע להגיד לילדים שהחבר שלך ישן איתך משום שאתם אוהבים אחד את השני. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות