בתי בת ה 15.5 רוצה לגור רק אצל אמה.

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

29/09/2014 | 23:18 | מאת: אבא אובד עצות

בתי הודיעה לי היום שהיא מעוניינת לעבור לגור עם אמה. היא ואחיה [בן 10 וחצי] נמצאים אצלי יומיים בשבוע וסוףשבוע ארוך פעם בשבועיים. לגרושתי ולי יחסים טובים. יש לי בת זוג חדשה [מזה שלש שנים] והיא בהריון. לבתי ולזוגתי יש יחסים מצויינים. בתי טוענת שנשבר לה לחיות בשני בתים. שהיא רוצה בית אחד ומיטה אחת ואינה מעוניינת לישון כאן גם בוויקנדים. לשאלתי ענתה שזה לא בגללי ולא בגלל זוגתי ולא בגלל ההריון, רק הקושי הרב במעברים התכופים מבית לבית. אני נוטה לקבל את רצונה, אני מודע לקושי הבלתי נסבל של מגורים בשני בתים, אבל גם חרד לאבד אותה, ל"פרק" פעם שניה את הבית ולאבד את תחושת היחד והמשפחתיות שיש לי עם שני ילדי. בתי אמרה שנקבע לנו פעם בשבוע "קפה" ונשב יחד. שזה מבחינתי עצוב ומרוחק ולא מספק. מה עושים ? תודה

שלום לך אבא. לדעתי הרגשות של הבת שלך בכל זאת קשורים להריון ולחוסר הביטחון שלה מה יקרה לאחר מכן. יש גם כעס על האישה החדשה שלך. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות