יחסים עם האמא

דיון מתוך פורום  יחסי הורים ילדים וזוגיות

14/10/2014 | 23:29 | מאת: שיר

שלום, מקווה שפניתי לפורום הנכון. אני בת 24 ההורים שלי גרושים ואני גרה אצל האמא. ( אין קשר עם האבא, מרצוני ) היחסים שלי עם אימי ממש לא טובים.. עקב בעיות מהעבר אמא שלי מאוד חשדנית כלפיי ומצפה ממני שאפרט לה כול דבר מה עשיתי ולאן נסעתי. לפעמים אני נשארת עד מאוחר בעבודה ואני מרגישה שהיא בטוחה ששכבתי שם עם מישו זה ממש מחרפן. אני לא משתפת, מספרת ממש בגדול, ואני גם ממש לא צריכה לפרט אני גדולה מספיק בשביל לחיות לעצמי! זה גורם לי מלא חיכוכים עם אמא שלי, היא לא מקבלת אותי במציאות אחרת ממה שעכשיו וזה ממש מקשה עלי בחיים!! גורם לי רצון להתאבד! אני לא יודעת איך להתמודד עם זה כי זה לא דבר נורמלי שקורא במשפחות.. הפיתרון הכי טוב שמצאתי זה להשכיר דירה, אך לצערי אין לי כסף לזה כרגע.. אני סטודנטית... אשמח אם תוכל לייעץ לי..

15/10/2014 | 01:56 | מאת: שיר

אני רוצה להוסיף שאני מתנהלת כעצמאית כבר מגיל 18 הדבר היחיד שאני תלויה באמא שלי זה רק מגורים. ועוד דבר, אמא שלי אמרה לי שאם אני אעזוב תבית אין לי לאן לחזור.. ז"א אם אני רוצה להשכיר דירה אני חייבת ביטחון כלכלי, מה שכרגע אין לי.. אני ממש צריכה עזרה!!

שלום לך, אני מציע לך ללכת לטיפול פסיכולוגי . יש גם בשירותי היעוץ של המכללות או האוניברסיטאות. מה דעתך? אהוד גלבוע

מנהל פורום יחסי הורים ילדים וזוגיות